Musai!

Gata, in weekendul asta musai sa dovedesc Complexul lui Portnoy (savuros, Philip Roth, in acest roman nerecomandat puritanilor sexuali, ultraortodocsilor evrei, crestinilor habotnici si lista poate continua; e un Seinfeld la puterea Seinfeld in 216 pagini despre cum e sa fii, totusi, barbat, dincolo de toate ipocriziile noastre cotidiene) si Abatorul 5 (alt roman nerecomandat – de data aceasta celor pentru care al II-lea Razboi Mondial se rezuma la buni si rai; dar si aici ar putea unii crestini sa se simta ofensati de remarcile fostului POW din Dresda parjolita de co-ostenii sai – atentie, detaliu imortant in cheia lecturii: subtitlul este „Cruciada copiilor” – veniti sa elibereze Europa; altfel: pe alocuri aduce a Becket). Pacat ca l’am descoperit pe Kurt Vonnegut (cu „Fii binecuvantat, domnule Rosewater„) de’abia dupa ce a murit. Asa merg lucrurile, domnule Trout!

Daca as fi Lucia, luni as veni cu un serial de pasaje fisate si transcrise. Dar nu’s – asa ca musai sa ma credeti pe cuvant: luati de cititi!

2 gânduri despre “Musai!

  1. emil sunt, ala de isi zice natural born bucurestean pe blogspot. pe wordpress sunt doar neacsu. ce zici, imi dai si mie cartea aia dupa ce o termini? dar vezi, sa n-o patezi, da??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.