Tristeţile mării

Dacă tot v-a pus Liviu Mihaiu în priză cu speciile pe care asociaţia din care face parte le protejează în Delta Dunării, vă rog să nu stingeţi sinapsele ci să comutaţi alături, pe site-ul clubului de certcetări marine condus de Răzvan. Pentru că marea e tristă fără delfini !

E nevoie de fonduri pentru ca svafandrii de la Oceanic Club să poată închiria ambarcaţiuni cu care să iasă în larg, acolo unde braconajul face ravagii. Pescarii ilegali (români dar şi turci) îşi aruncă plasele iar bieţii delfini se împotmolesc în ele. Încercând să scape, se taie iar rănile, nu de puţine ori, le sunt fatale.

2 gânduri despre “Tristeţile mării

  1. Intrebare:
    buna. am o intrebare. crezi ca este posibil ca un ONG sa opreasca exterminarea delfinilor? eu cred ca singurul lucru pe care il poate face este sa faca cat mai mult „scandal” astfel incat cei care pot sa apere apele teritoriale de „criminalii in serie” sa se simta obligati sa-si ia in serios atributiile. liviu mihaiu este un nume. oare de ce nu inceraca sa faca un pic de PR pentru salvarea bietilor delfini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.