Şaormăria de la Dristor. Autodenunţ.

Subsemnatul, Cristian Ştefănescu, fiul lui şi al, născut la, cu domiciliu în, declar următoarele:
În anul 1998-1999 am fost preşedintele asociaţiei de locatari a scări 2 a blocului 14 A+B, de pe bulevardul Camil Ressu (colţ cu Mihai Bravu, vis-a-vis de McDonald’s).
În această calitate am aprobat înfiinţarea şaormăriei de la parterul blocului.
Fac această mărturisire întrucât şaormăria a fost pomenită de nenumărate ori din momentul în care ministrul Sănătăţii în funcţie, cu nume* pe care nu l’am reţinut, a propus impozitarea suplimentară a unor tipuri de alimente.
Menţionez că singurele beneficii pe care le’am obţinut din partea patronilor turci ai locantei fast-food în urma acestui demers administrativ au fost linguriţe-bonus de pastă aglioli la porţiile medii de şaorma cumpărate de-a lungul vremii. Acestea sunt depuse în ţesutul adipos la purtător şi au adus profit, în timp. Solicit pe această cale să mi se impute aceste foloase necuvenite şi să mi se confişte. Specific, de asemenea, că la acea vreme, nu ştiam cât de bun este ayranul, aşa că nu am băut niciodată.
Acestea le scriu, susţin şi semnez.

PS: pe bune!

Later edit: între timp m-au dat și la ziar.

* Update necesar, 2016: se numea Attila Cseke iar singura chestie pentru care cineva-și va mai aduce aminte de el este că a închis 67 de spitale la 1 aprilie 2011 și asta nu e păcăleală.

8 gânduri despre “Şaormăria de la Dristor. Autodenunţ.

  1. deci esti un fel de nashul saormeriei de la dristor…si vrei sa spui ca de la comapania aia de telefonie mobila (……e), din seria aia de reclame, n-ai incasat nimic? pai turcii aia nu te respecta, nashule! :-DDD

  2. acum am vazut si povestea spotului… nu era la dristor, era la matache.numai prostii vorbesc in seara asta, hai sa stergem :-(e mercur retrograd, sa-mi gasesc si eu o scuza…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.